GPT-site

Het doel van onze GPT-site is om geld te verdienen en te promoten.
Dit doet u door de advertenties op onze site te bekijken en mee te doen met diverse acties.

Gratis deelname

Het deelnemen aan ons programma is makkelijk, snel en helemaal GRATIS.
Alleen mensen uit Nederland en Belgi๋ kunnen lid worden van onze website.

Referrals

U krijgt een referrallink welke u kunt promoten.
Wanneer iemand zich via deze link aanmeldt komt hij of zij in uw downline terecht.
U krijg per referral op uw eerste refferal laag 5% van wat zij verdiennen + nog de indirecte vergoeding die je pas ontvangt als een refferal €2,00.- heeft verdiend van 7,5 cent! Voorbeeld: Een referral van u verdiend €10,00.- op de site, en zonder dat jij er verder iets moet voor doen krijgt u tijdens hij dat bedrag verdiend geld, als hij aan €2,00.- is krijg je 7,5 cent bonus en als je verder denkt en en hij eens de €10,00.- bereikt heb jij al €0,50 + €0,075.- verdient. Dit betekent dat u €0,575.- in uw account hebt! Dit geldt alleen op de 1ste referral laag. Over de andere lagen krijgt u ook een vergoeding. Deze zijn als volgt:Cheaten

Het is niet toegestaan om kliks/hits te vervalsen op welke manier dan ook, hiervoor kan uw account voor worden gereset en/of verwijderd, dit kan u ook een IP ban opleveren.

Per huishouden/IP-adres mag maar 1 account aangemaakt worden. Als er meerdere accounts zijn op 1 IP-adres, dan mogen wij alle accounts verwijderen.

Het klikken op de banners en klikfans mag alleen handmatig,
tooltjes die alle linken automatisch klikken zijn niet toegestaan.
Ze belasten de database te sterk en passen niet in ons beleid van eerlijk klikken.
Je kan wel klikken met CTRL toets, u houd hem gewoon ingeduwt en klikt op de banners en linken. Dan zullen ze worden geopend in een nieuw tablad, die je na het uitladen van de pagina terug mag sluiten.

Linkspelhits

Alle linkspelhits die de leden kunnen kopen of winnen door middel van bijvoorbeeld een wedstrijd zijn allemaal niet uniek!

Het gebruik van I-frames, proxy's en pop-ups om kliks/hits te behalen in het linkspel is volledig verboden.
Als u dit doet mogen wij ten alle tijden uw account (zonder u te contacteren) resetten en/of verwijderen.
Ook zullen alleen Belgische en Nederlandse hits worden geteld in het linkspel. Hits die komen vanaf andere landen zullen worden afgekeurd en worden niet vergoed.

Actief zijn

Het is niet verplicht om te klikken. Alleen moet het lid wel 1 keer in de 1,5 maand inloggen op de site. Zo niet dan wordt het lid verwijderd. Het lid verliest dan zijn account saldo en kan dit niet terug krijgen. Het lid mag dan verwijderd worden zonder dat het eerst gemeld moet worden.

Als er verder nog vragen zijn over iets, dan kan u via ons contact formulier ze stellen.